A. A. POLAT Et Al. , "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi," MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.23-32, 2009
POLAT, A. A. Et Al. 2009. Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi. MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2 , 23-32.
POLAT, A. A., ÇALIŞKAN, O., SERÇE, S., & ÖZGEN, M., (2009). Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi. MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 23-32.
POLAT, ATİLA Et Al. "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi," MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 23-32, 2009
POLAT, ATİLA A. Et Al. "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi." MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.23-32, 2009
POLAT, A. A. Et Al. (2009) . "Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi." MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.23-32.
@article{article, author={ATİLA AYTEKİN POLAT Et Al. }, title={Bazı Erik Genotiplerinin Toplam Fenol İçeriği Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Meyve Özellikleri Üzerine Olgunlaşma Dönemlerinin Etkisi}, journal={MKÜ. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={23-32} }