Atıf Formatları
Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÇILGINOĞLU And E. GÜLEÇ, "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3, pp.845-858, 2022

ÇILGINOĞLU, H. And GÜLEÇ, E. 2022. Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları. TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3 , 845-858.

ÇILGINOĞLU, H., & GÜLEÇ, E., (2022). Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları. TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3, 845-858.

ÇILGINOĞLU, HAKKI, And ENES GÜLEÇ. "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları," TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3, 845-858, 2022

ÇILGINOĞLU, HAKKI And GÜLEÇ, ENES. "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3, pp.845-858, 2022

ÇILGINOĞLU, H. And GÜLEÇ, E. (2022) . "Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları." TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ , vol.6, no.3, pp.845-858.

@article{article, author={HAKKI ÇILGINOĞLU And author={ENES GÜLEÇ}, title={Liseden Üniversiteye Gastronomi Köprüsü Projesiyle Lise Öğrencilerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne Yönelik Tutumları}, journal={TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ}, year=2022, pages={845-858} }