Atıf Formatları
Halk Gastronomisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ARI And M. B. TÜRKYILMAZ, "Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları," In Halk Gastronomisi , İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022, pp.673-689.

ARI, B. And TÜRKYILMAZ, M. B. Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları. 2022. In Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları No:22, İstanbul, 673-689.

ARI, B., & TÜRKYILMAZ, M. B., (2022). Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları. Halk Gastronomisi (pp.673-689), İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22.

ARI, BÜLENT, And MUSTAFA BURAK TÜRKYILMAZ. "Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları." In Halk Gastronomisi , 673-689. İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022

ARI, BÜLENT And TÜRKYILMAZ, MUSTAFA B. . "Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları." Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları No:22, 2022, pp.673-689.

ARI, B. And TÜRKYILMAZ, M. B. (2022) "Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları", Halk Gastronomisi . İstanbul: Motif Vakfı Yayınları No:22.

@bookchapter{bookchapter, author ={BÜLENT ARI And author ={MUSTAFA BURAK TÜRKYILMAZ}, chaptertitle={Zeytinin Halk Hekimliği Uygulamalarında Kullanım Alanları}, booktitle={ Halk Gastronomisi}, publisher={Motif Vakfı Yayınları No:22}, city={İstanbul},year={2022} }