A. ŞİMŞEK Et Al. , "Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi," Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.51-59, 2020
ŞİMŞEK, A. Et Al. 2020. Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1 , 51-59.
ŞİMŞEK, A., GÜLEÇ, E., & USTA, S., (2020). Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, 51-59.
ŞİMŞEK, AYKUT, ENES GÜLEÇ, And SEVİM USTA. "Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi," Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, 51-59, 2020
ŞİMŞEK, AYKUT Et Al. "Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi." Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.51-59, 2020
ŞİMŞEK, A. GÜLEÇ, E. And USTA, S. (2020) . "Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi." Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.51-59.
@article{article, author={AYKUT ŞİMŞEK Et Al. }, title={Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi}, journal={Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={51-59} }