D. BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. , "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750, 2002
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. Et Al. 2002. Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 743-750.
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., OKAY, N., & DİDİN, M., (2002). Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.743-750). Ankara, Turkey
BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT, NİMET OKAY, And MUSTAFA DİDİN. "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002
BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. Et Al. "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750, 2002
BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. OKAY, N. And DİDİN, M. (2002) . "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. }, title={Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={743-750} }