Atıf Formatları
Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. , "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750, 2002

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. Et Al. 2002. Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 743-750.

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., OKAY, N., & DİDİN, M., (2002). Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.743-750). Ankara, Turkey

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT, NİMET OKAY, And MUSTAFA DİDİN. "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2002

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. Et Al. "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750, 2002

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. OKAY, N. And DİDİN, M. (2002) . "Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.743-750.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. }, title={Zeytin ve Zeytinyağı Üretiminde Hatay’ın Yeri ve Önemi}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}, pages={743-750} }