A. ŞİMŞEK Et Al. , "YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ ," Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.127-137, 2020
ŞİMŞEK, A. Et Al. 2020. YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ . Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2 , 127-137.
ŞİMŞEK, A., SOLMAZ, R., & GÜLEÇ, E., (2020). YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ . Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, 127-137.
ŞİMŞEK, AYKUT, RIDVAN SOLMAZ, And ENES GÜLEÇ. "YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ ," Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, 127-137, 2020
ŞİMŞEK, AYKUT Et Al. "YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ ." Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.127-137, 2020
ŞİMŞEK, A. SOLMAZ, R. And GÜLEÇ, E. (2020) . "YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ ." Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.2, pp.127-137.
@article{article, author={AYKUT ŞİMŞEK Et Al. }, title={YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ }, journal={Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={127-137} }