Atıf Formatları
Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ÇANDIR And A. E. ÖZDEMİR, "Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2007

ÇANDIR, E. And ÖZDEMİR, A. E. 2007. Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

ÇANDIR, E., & ÖZDEMİR, A. E., (2007). Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

ÇANDIR, ELİF, And AHMET ERHAN ÖZDEMİR. "Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2007

ÇANDIR, ELİF And ÖZDEMİR, AHMET E. . "Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2007

ÇANDIR, E. And ÖZDEMİR, A. E. (2007) . "Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .

@article{article, author={ELİF ÇANDIR And author={AHMET ERHAN ÖZDEMİR}, title={Taze Doğranmış Meyve ve Sebzelerin Kalitesini Etkileyen Faktörler}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2007}