O. ŞENER Et Al. , "Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi," Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98, 2001
ŞENER, O. Et Al. 2001. Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi. Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2 , 93-98.
ŞENER, O., KILINÇ, M., YAĞBASANLAR, T., GÖZÜBENLİ, H., & TİRYAKİOĞLU, M., (2001). Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi. Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2, 93-98.
ŞENER, OKAN Et Al. "Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi," Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2, 93-98, 2001
ŞENER, OKAN Et Al. "Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi." Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98, 2001
ŞENER, O. Et Al. (2001) . "Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi." Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98.
@article{article, author={OKAN ŞENER Et Al. }, title={Ekmeklik Buğdayda Protein İçeriğinin Kalıtımının Diallel Analiz Yöntemi İle İncelenmesi}, journal={Çukurova Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2001, pages={93-98} }