Atıf Formatları
Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ALDANMAZ, "Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , 2000

ALDANMAZ, E. 2000. Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) .

ALDANMAZ, E., (2000). Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) .

ALDANMAZ, EMİNE. "Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , 2000

ALDANMAZ, EMİNE A. . "Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , 2000

ALDANMAZ, E. (2000) . "Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) .

@article{article, author={EMİNE AKSAN ALDANMAZ}, title={Dondurulmuş Dana ve Koyun Kıymalarının Mikrodalga ile Çözündürülmesinde Mikroflora Değişmeleri,}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2000}