A. Ö. TURSUN Et Al. , "Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2, pp.49-60, 2017
TURSUN, A. Ö. Et Al. 2017. Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2 , 49-60.
TURSUN, A. Ö., TÜRK, E., & ÜREMİŞ, İ., (2017). Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2, 49-60.
TURSUN, AYŞE, ELİF TÜRK, And İLHAN ÜREMİŞ. "Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2, 49-60, 2017
TURSUN, AYŞE Ö. Et Al. "Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2, pp.49-60, 2017
TURSUN, A. Ö. TÜRK, E. And ÜREMİŞ, İ. (2017) . "Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.22, no.2, pp.49-60.
@article{article, author={AYŞE ÖZLEM TURSUN Et Al. }, title={Şeker otu (Stevia rebaudiana Bertoni) ve melisa (Melissa officinalis L.)’nın farklı sıcaklık ve CO2 konsantrasyonlarına tepkilerinin araştırılması}, journal={MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)}, year=2017, pages={49-60} }