Atıf Formatları
Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU Et Al. , "Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi," Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.313-316, 2006

MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. 2006. Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi. Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi , (Gaziantep, Turkey), 313-316.

MASATCIOĞLU, M. T., MERT, B., & TEKİN, A., (2006). Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi . Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi (pp.313-316). Gaziantep, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA, BEHİÇ MERT, And AZİZ TEKİN. "Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi," Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep, Turkey, 2006

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. Et Al. "Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi." Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.313-316, 2006

MASATCIOĞLU, M. T. MERT, B. And TEKİN, A. (2006) . "Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi." Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi , Gaziantep, Turkey, pp.313-316.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU Et Al. }, title={Proteinlerin Emülsiyon Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Hububat 2006 Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2006}, pages={313-316} }