Atıf Formatları
Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. MASATCIOĞLU Et Al. , "Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.35, 2012

MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. 2012. Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 35.

MASATCIOĞLU, M. T., YALÇIN, E., KIM, M., ÇELİK, S., RYU, G. H., & KÖKSEL, H., (2012). Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.35). Hatay, Turkey

MASATCIOĞLU, MUSTAFA Et Al. "Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

MASATCIOĞLU, MUSTAFA T. Et Al. "Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.35, 2012

MASATCIOĞLU, M. T. Et Al. (2012) . "Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.35.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA TUĞRUL MASATCIOĞLU Et Al. }, title={Ekstrüzyon Pişirme İşleminin Fenolik Bileşikler ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={35} }