Atıf Formatları
Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. GÜL And N. ŞAHİNLER, "Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar," Hasad Gıda , no.290, 2009

GÜL, A. And ŞAHİNLER, N. 2009. Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar. Hasad Gıda , no.290 .

GÜL, A., & ŞAHİNLER, N., (2009). Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar. Hasad Gıda , no.290.

GÜL, AZİZ, And NURAY ŞAHİNLER. "Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar," Hasad Gıda , no.290, 2009

GÜL, AZİZ And ŞAHİNLER, NURAY. "Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar." Hasad Gıda , no.290, 2009

GÜL, A. And ŞAHİNLER, N. (2009) . "Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar." Hasad Gıda , no.290.

@article{article, author={AZİZ GÜL And author={NURAY ŞAHİNLER}, title={Bal Kalite Kriterleri ve Gerçeği ile Sahtesinin Ayırt Edilmesinde Temel Kuramlar}, journal={Hasad Gıda}, year=2009}