G. ÖZYILMAZ And E. Yağız, "Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması," Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3, pp.339-347, 2017
ÖZYILMAZ, G. And Yağız, E. 2017. Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması. Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3 , 339-347.
ÖZYILMAZ, G., & Yağız, E., (2017). Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması. Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3, 339-347.
ÖZYILMAZ, GÜL, And Esra Yağız. "Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması," Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3, 339-347, 2017
ÖZYILMAZ, GÜL And Yağız, Esra. "Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması." Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3, pp.339-347, 2017
ÖZYILMAZ, G. And Yağız, E. (2017) . "Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması." Turkish Journal of Biochemistry , vol.42, no.3, pp.339-347.
@article{article, author={GÜL ÖZYILMAZ And author={Esra Yağız}, title={Comparison of the performance of entrapped and covalently immobilized lipase in the synthesis of pear flavor Tutuklama ve kovalent bağlama ile immobilize edilmiş lipaz örneklerinin armut aroması sentezindeki performanslarının karşılaştırılması}, journal={Turkish Journal of Biochemistry}, year=2017, pages={339-347} }