A. D. DUMAN Et Al. , "Yöresel Türk Baharatı: İSOT," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.402-405, 2004
DUMAN, A. D. Et Al. 2004. Yöresel Türk Baharatı: İSOT. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 402-405.
DUMAN, A. D., DAYISOYLU, K. S., GEZGİNÇ, Y., & DİDİN, M., (2004). Yöresel Türk Baharatı: İSOT . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.402-405). , Turkey
DUMAN, AHMET Et Al. "Yöresel Türk Baharatı: İSOT," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2004
DUMAN, AHMET D. Et Al. "Yöresel Türk Baharatı: İSOT." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.402-405, 2004
DUMAN, A. D. Et Al. (2004) . "Yöresel Türk Baharatı: İSOT." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.402-405.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN Et Al. }, title={Yöresel Türk Baharatı: İSOT}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2004}, pages={402-405} }