İ. ERTEKİN Et Al. , "Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi," International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1, pp.113-118, 2023
ERTEKİN, İ. Et Al. 2023. Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi. International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1 , 113-118.
ERTEKİN, İ., KONUŞKAN, Ö., & ATIŞ, İ., (2023). Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi. International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1, 113-118.
ERTEKİN, İBRAHİM, ÖMER KONUŞKAN, And İBRAHİM ATIŞ. "Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi," International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1, 113-118, 2023
ERTEKİN, İBRAHİM Et Al. "Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi." International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1, pp.113-118, 2023
ERTEKİN, İ. KONUŞKAN, Ö. And ATIŞ, İ. (2023) . "Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi." International Journal of Chemistry and Technology , vol.7, no.1, pp.113-118.
@article{article, author={İBRAHİM ERTEKİN Et Al. }, title={Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi}, journal={International Journal of Chemistry and Technology}, year=2023, pages={113-118} }