Ö. F. COŞKUN, "İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği," In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER , Duvar Yayınları, 2022, pp.79-92.
COŞKUN, Ö. F. İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği. 2022. In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER , Duvar Yayınları, 79-92.
COŞKUN, Ö. F., (2022). İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği. ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER (pp.79-92), Duvar Yayınları.
COŞKUN, ÖMER. "İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği." In ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER , 79-92. Duvar Yayınları, 2022
COŞKUN, ÖMER F. . "İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği." ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER , Duvar Yayınları, 2022, pp.79-92.
COŞKUN, Ö. F. (2022) "İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği", ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER . Duvar Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ÖMER FARUK COŞKUN}, chaptertitle={İnsan Gıdası Olarak Kullanılabilen Alternatif Sebze Adayı: Sumercimeği}, booktitle={ ZİRAAT, ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA GELİŞMELER}, publisher={Duvar Yayınları}, city={},year={2022} }