Atıf Formatları
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. YALDIZ Et Al. , "TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi , Turkey, pp.516-546, 2025

YALDIZ, G. Et Al. 2025. TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK. Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi , (Turkey), 516-546.

YALDIZ, G., KAÇAR, O., BAHADIRLI, N. P., BATI AY, E., ÇAMLICA, M., TUNÇTÜRK, M., ... ŞEKEROĞLU, N.(2025). TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK . Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi (pp.516-546). , Turkey

YALDIZ, GÜLSÜM Et Al. "TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi, Turkey, 2025

YALDIZ, GÜLSÜM Et Al. "TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi , Turkey, pp.516-546, 2025

YALDIZ, G. Et Al. (2025) . "TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi , Turkey, pp.516-546.

@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLSÜM YALDIZ Et Al. }, title={TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN ÜRETİMİNDE MEVCUT DURUM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK}, congress name={Türkiye Ziraat Mühendisliği X. Teknik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2025}, pages={516-546} }