A. UZUN Et Al. , "Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2, pp.318-323, 2020
UZUN, A. Et Al. 2020. Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2 , 318-323.
UZUN, A., ÇİL, A., YAMAN, M., & COŞKUN, Ö. F., (2020). Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2, 318-323.
UZUN, AYDIN Et Al. "Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2, 318-323, 2020
UZUN, AYDIN Et Al. "Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2, pp.318-323, 2020
UZUN, A. Et Al. (2020) . "Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.2, pp.318-323.
@article{article, author={AYDIN UZUN Et Al. }, title={Kayseri Bölgesinden Toplanan Ayva Genotiplerinde Genetik Çeşitlilik ve Bazı Meyve Özellikleri}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2020, pages={318-323} }