Y. YÜCEER And Y. K. AVŞAR, "Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , vol.1, İzmir, Turkey, pp.311-314, 2003
YÜCEER, Y. And AVŞAR, Y. K. 2003. Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 311-314.
YÜCEER, Y., & AVŞAR, Y. K., (2003). Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.311-314). İzmir, Turkey
YÜCEER, YONCA, And YAHYA KEMAL AVŞAR. "Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003
YÜCEER, YONCA And AVŞAR, YAHYA K. . "Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.311-314, 2003
YÜCEER, Y. And AVŞAR, Y. K. (2003) . "Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.311-314.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YONCA YÜCEER And author={YAHYA KEMAL AVŞAR}, title={Süt ürünlerinde aroma analizleri için gaz kromatografisi-olfaktometre tekniğinin kullanılması}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={311-314} }