Atıf Formatları
Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BİRDİR Et Al. , "Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.358-369, 2018

BİRDİR, S. Et Al. 2018. Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme. VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Hatay, Turkey), 358-369.

BİRDİR, S., İFLAZOĞLU, N., & BİRDİR, K., (2018). Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme . VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.358-369). Hatay, Turkey

BİRDİR, SEVDA, NURHAYAT İFLAZOĞLU, And KEMAL BİRDİR. "Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Turkey, 2018

BİRDİR, SEVDA Et Al. "Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.358-369, 2018

BİRDİR, S. İFLAZOĞLU, N. And BİRDİR, K. (2018) . "Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Hatay, Turkey, pp.358-369.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVDA BİRDİR Et Al. }, title={Hatay Yöresel Mutfağının Coğrafi İşaret Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme}, congress name={VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2018}, pages={358-369} }