Atıf Formatları
Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. GÜLER And Y. E. ŞEKERLİ, "Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.26, Ankara, Turkey, pp.252, 2011

GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. 2011. Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 252.

GÜLER, Z., & ŞEKERLİ, Y. E., (2011). Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.252). Ankara, Turkey

GÜLER, ZEHRA, And YUNUS EMRE ŞEKERLİ. "Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011

GÜLER, ZEHRA And ŞEKERLİ, YUNUS E. . "Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.252, 2011

GÜLER, Z. And ŞEKERLİ, Y. E. (2011) . "Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.252.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZEHRA GÜLER And author={YUNUS EMRE ŞEKERLİ}, title={Farklı Olgunlaşma Kademelerinde Domateslerde Uçucu Bileşenlerin Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemiyle Belirlenmesi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={252} }