Atıf Formatları
Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. , "Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri," Dünya Gıda , pp.54-56, 2008

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. Et Al. 2008. Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri. Dünya Gıda , 54-56.

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D., Altan, A., & KOLA, O., (2008). Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri. Dünya Gıda , 54-56.

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT, Ali Altan, And OSMAN KOLA. "Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri," Dünya Gıda , 54-56, 2008

BOZDOĞAN KONUŞKAN, DİLŞAT B. Et Al. "Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri." Dünya Gıda , pp.54-56, 2008

BOZDOĞAN KONUŞKAN, D. Altan, A. And KOLA, O. (2008) . "Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri." Dünya Gıda , pp.54-56.

@article{article, author={DİLŞAT BOZDOĞAN KONUŞKAN Et Al. }, title={Uçucu Yağlar: Gıdalarda Kullanımı ve Özellikleri}, journal={Dünya Gıda}, year=2008, pages={54-56} }