Atıf Formatları
Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ÇETİNKAYA Et Al. , "Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri," Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22, pp.39-40, 2006

ÇETİNKAYA, A. Et Al. 2006. Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri. Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22 , 39-40.

ÇETİNKAYA, A., YAMAN, H., ELMALI, M., & KARADAĞOĞLU, G., (2006). Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri. Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22, 39-40.

ÇETİNKAYA, ASYA Et Al. "Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri," Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22, 39-40, 2006

ÇETİNKAYA, ASYA Et Al. "Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri." Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22, pp.39-40, 2006

ÇETİNKAYA, A. Et Al. (2006) . "Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri." Gıda Mühendisliği Derg , vol.10, no.22, pp.39-40.

@article{article, author={ASYA ÇETİNKAYA Et Al. }, title={Geleneksel Lezzetler-Kars Gravyer peyniri}, journal={Gıda Mühendisliği Derg}, year=2006, pages={39-40} }