M. KESKİN Et Al. , "Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13, pp.1700-1704, 2017
KESKİN, M. Et Al. 2017. Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13 , 1700-1704.
KESKİN, M., GÜL, S., BİÇER, O., & Gündüz, Z., (2017). Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,. Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13, 1700-1704.
KESKİN, MAHMUT Et Al. "Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,," Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13, 1700-1704, 2017
KESKİN, MAHMUT Et Al. "Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13, pp.1700-1704, 2017
KESKİN, M. Et Al. (2017) . "Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,." Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.5, no.13, pp.1700-1704.
@article{article, author={MAHMUT KESKİN Et Al. }, title={Kıl Keçisi Yetiştiriciliğinin Organik Üretim Bakımından Uygunluğu. ,}, journal={Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2017, pages={1700-1704} }