M. ERİŞİR Et Al. , "Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi," International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2, pp.45-49, 2017
ERİŞİR, M. Et Al. 2017. Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi. International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2 , 45-49.
ERİŞİR, M., KILINÇ, Ü., ÖZÇELİK, M., ÇİFTÇİ, M., ÇERÇİ, İ. H., & BENZER, F., (2017). Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi. International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2, 45-49.
ERİŞİR, MİNE Et Al. "Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi," International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2, 45-49, 2017
ERİŞİR, MİNE Et Al. "Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi." International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2, pp.45-49, 2017
ERİŞİR, M. Et Al. (2017) . "Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi." International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.3, no.2, pp.45-49.
@article{article, author={MİNE ERİŞİR Et Al. }, title={Taze, Silaj ve Kuru Yoncanın Kuzuların Kanındaki Serbest Radikal Hasarı ve Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi}, journal={International Journal of Pure and Applied Sciences}, year=2017, pages={45-49} }