Atıf Formatları
Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. U. Çelik Gençoğlu And A. G. Pekcan, "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi," Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145, 2024

Çelik Gençoğlu, H. U. And Pekcan, A. G. 2024. Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi. Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2 , 129-145.

Çelik Gençoğlu, H. U., & Pekcan, A. G., (2024). Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi. Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, 129-145.

Çelik Gençoğlu, HASİBE, And Ayla Gülden Pekcan. "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi," Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, 129-145, 2024

Çelik Gençoğlu, HASİBE U. And Pekcan, Ayla G. . "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi." Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145, 2024

Çelik Gençoğlu, H. U. And Pekcan, A. G. (2024) . "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi." Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145.

@article{article, author={HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU And author={Ayla Gülden Pekcan}, title={Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi}, journal={Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy}, year=2024, pages={129-145} }