H. U. ÇELİK GENÇOĞLU And A. G. PEKCAN, "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi," Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145, 2024
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And PEKCAN, A. G. 2024. Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi. Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2 , 129-145.
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U., & PEKCAN, A. G., (2024). Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi. Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, 129-145.
ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE, And AYLA GÜLDEN PEKCAN. "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi," Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, 129-145, 2024
ÇELİK GENÇOĞLU, HASİBE U. And PEKCAN, AYLA G. . "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi." Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145, 2024
ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And PEKCAN, A. G. (2024) . "Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi." Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy , vol.2, pp.129-145.
@article{article, author={HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU And author={AYLA GÜLDEN PEKCAN}, title={Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi}, journal={Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy}, year=2024, pages={129-145} }