Atıf Formatları
Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN Et Al. , "Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları," TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala , Turkey, pp.90, 2013

DİDİN, M. Et Al. 2013. Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları. TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala , (Turkey), 90.

DİDİN, M., DUMAN, A. D., AKKAYA, M. R., DAYISOYLU, K. S., & Tenekeci, O., (2013). Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları . TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala (pp.90). , Turkey

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları," TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala, Turkey, 2013

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları." TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala , Turkey, pp.90, 2013

DİDİN, M. Et Al. (2013) . "Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları." TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala , Turkey, p.90.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Gıda İşlemede Elde Edilen Yan Ürünlerin Güncel Alternatif Değerlendirilme Fırsatları}, congress name={TGDF Gıda Kongresi 2023:Yüzüncü Yıla On Kala}, city={}, country={Turkey}, year={2013}, pages={90} }