F. GÖKÇE Et Al. , "Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.890-899, 2018
GÖKÇE, F. Et Al. 2018. Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 890-899.
GÖKÇE, F., SUNAR, H., BABAT, D., & GÖKÇE, H., (2018). Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 890-899.
GÖKÇE, FİKRET Et Al. "Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 890-899, 2018
GÖKÇE, FİKRET Et Al. "Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.890-899, 2018
GÖKÇE, F. Et Al. (2018) . "Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.890-899.
@article{article, author={FİKRET GÖKÇE Et Al. }, title={Geçmişten Günümüze Farklı Bir Lezzet: Hatay Ceviz Reçeli (Tatlısı) From Past ToPresent A Different Taste: Walnut Jam-Dessert}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={890-899} }