Atıf Formatları
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN And S. DEDE, "Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri," 5th International Agriculture Congress , Turkey, 2022

DİDİN, M. And DEDE, S. 2022. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri. 5th International Agriculture Congress , (Turkey).

DİDİN, M., & DEDE, S., (2022). Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri . 5th International Agriculture Congress, Turkey

DİDİN, MUSTAFA, And SERCAN DEDE. "Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri," 5th International Agriculture Congress, Turkey, 2022

DİDİN, MUSTAFA And DEDE, SERCAN. "Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri." 5th International Agriculture Congress , Turkey, 2022

DİDİN, M. And DEDE, S. (2022) . "Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri." 5th International Agriculture Congress , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN And author={SERCAN DEDE}, title={Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kahramanmaraş Tipi Kırmızı Biberde Aflatoksin Oluşumu Üzerine Etkileri}, congress name={5th International Agriculture Congress}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}